Externe betrekkingen

Evi Dirks

Hoi! Mijn naam is Evi Dirks en ik ben 20 jaar. Op dit moment ben ik derdejaars student technische geneeskunde, tennis ik bij T.C. Ludica en ben ik elke week in de stad te vinden bij mijn dispuut U.M.D. Divide et Medica.

In de eerste twee jaar van mijn studie heb ik een aantal kleine commissies gedaan bij S.V. Paradoks en het leek mij leuk om me bezig te houden met een grotere en serieuzere commissie. Daarnaast had ik nog geen ervaring als commissaris externe betrekkingen, maar deze functie leek mij zeer leerzaam. Om deze redenen heb ik nu contact met bedrijven om het symposium te kunnen financieren.

Samen met de anderen van de commissie gaan we een mooi symposium neerzetten en daar heb jij hopelijk net zoveel zin in als ik!


 

Ans Vlooswijk

Hoi allemaal! Ik ben Ans Vlooswijk en ben tweedejaars student aan Universiteit Twente. Naast mijn studie roei ik bij DRV. Euros en ben ik ook lid bij A.S.V. Taste, waar ik wekelijks met mijn jaarclub borrel.

Ik heb vorig jaar een commissie gedaan bij A.S.V. Taste en dit vond ik toen erg leuk. Het leek me daardoor ook leuk om een wat grotere commissie te gaan doen bij S.V. Paradoks. De symposiumcommissie trok me aan omdat je samen een hele interessante en leuke dag neer kunt zetten voor je medestudent en je in het proces zelf veel leert. Ik heb gekozen voor de functie externe betrekkingen. Ik was dus samen met de andere van externe betrekkingen  verantwoordelijk voor de financiering van het symposium. Ik heb hierbij veel contact gehad met medisch technische bedrijven, waardoor ik o.a. geleerd heb hoe je dit het best aan kunt pakken.

Samen met de commissie hebben we veel vergaderd, gewerkt en plezier gehad bij het organiseren van het symposium.  Het belooft een hele gave dag te worden, dus kom vooral!


Joyce Greidanus

Hallo allemaal!

Ik ben Joyce Greidanus, 19 jaar en ben inmiddels derdejaars student Technisch Geneeskunde. Naast mijn studie borrel ik op woensdag met mijn dispuut Ta Phemme en volleybal ik bij Harambee.

In mijn eerste jaar ben ik begonnen met de feestcommissie en vervolgens in het tweede jaar heb ik de skireis georganiseerd voor Paradoks. Dit jaar heb ik gekozen voor de symposium commissie, waarbij de functie externe betrekkingen mij gelijk aansprak! Ik vond het een uitdaging om contact op te nemen met bedrijven en heb hier inmiddels al veel van geleerd. Samen met Evi en Ans zorg ik ervoor dat het symposium financieel mogelijk gemaakt kan worden en dat de bedrijvenmarkt wordt gevuld met bedrijven die jullie aanspreken. Met z’n allen maken wij er een fantastisch symposium van, ik kijk er naar uit en hoop jullie daar ook allemaal te zien natuurlijk!